cart9 0 Cos
3 Cont
Cantactati-ne
4 Info

Tipuri de transport disponibile:

Curier Rapid (Fan Courier, Sameday)

Timpul de livrare

- intre 2-21 zile (2 zile pentru produsele aflate in stoc - in medie 21 zile pentru produsele comandate special din strainatate) de la efectuarea comenzii oriunde pe teritoriul Romaniei (exceptie fac zilele de Sambata si Duminica cat si zilele de sarbatoare legala cand coletele nu vor putea fi livrate sau vor avea intarzieri datorate acestora - vor aparea informari pentru clienti in prealabil).

Pentru comenzile postate in cursul zilei de Vineri produsele vor putea fi livrare la adresa specificata in cursul zilei de Luni sau Marti in functie de termenul de 2-10 zile mentionat mai sus. 

Tariful de transport

15 lei (in Bucuresti) si 19 lei  (in tara)- pe langa pretul produsului/produselor achizitionate.

Comenzile mai mari de 349 de Ron vor beneficia de transport gratuit.

 

Revendicarea coletului

 

Livrarea coletului se va face la domiciliu specificat in detaliile comenzii. Un delegat al acestei firme va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care se va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul serviciului de curierat prin intermediul numarului de telefon si sa ii comunicati acest lucru.

Mentiune: produsele comandate nu pot sa fie ridicate de la sediul social sau punctul de lucru Sc Romantic Home Srl. Ele pot sa fie doar expediate prin intermediul serviciilor de curierat.

 

Termeni de livrare

 

Onorarea comenzilor se va face a doua zi lucratoare dupa efectuarea comenzii (in functie de ora de postare a comenzii) pentru transportul produselor Romantic-Home.ro folosindu-se serviciile de Curierat Rapid.

Societatea Romantic Home SRL estimeaza data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate. Odata lansata comanda veti primi o notificare prin e-mail referitoare la sumarul comenzii cat si termenul estimat de noi pentru livrare.Romantic-home.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informarea exacta asupra stocurilor afisate in cadrul magazinului online.

 

Va multumim pentru atentia acordata,

Echipa Romantic-Home.ro

 

 

Cos cumparaturi

Cosul este gol

3

Cont

Nu ai cont?
Creeaza unul aici


4