cart9 0 Cos
3 Cont
Cantactati-ne
4 Info
  • Nou

Sfesnic metalic Romantic Golden 88 cm

Sfesnic metalic Romantic Golden 88 cm - Articol pentru casa ta.

420,00 lei
cu TVA
14-21 zile
Cantitate
Disponibil la precomanda

3-70-151-0694
Inart - Grecia
View all products of Inart - Grecia

Sfesnic metalic Romantic Golden cu 5 brate

Avantaje ale sfesnicului metalic Romantic Golden de la Romantic-Home:

1. Designul elegant și rafinat - Sfesnicul metalic Romantic Golden are un design elegant, sofisticat și clasic, care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei încăperi. Designul său curat și frumos, împreună cu culoarea aurie, creează o atmosferă caldă și romantică.

2. Realizat din metal de înaltă calitate - Sfesnicul metalic Romantic Golden este realizat din metal, ceea ce îi conferă un aspect durabil și rezistent în timp. Materialul folosit este un metal solid și stabil, care nu se va coroda sau deteriora ușor.

3. Dimensiune potrivită - Sfesnicul metalic Romantic Golden are o înălțime de 88 cm, ceea ce îl face potrivit pentru a fi folosit ca element central în orice încăpere, sau pentru a fi amplasat în colțul camerei, pentru a adăuga o notă de eleganță. Dimensiunea sa face ca acest sfesnic să fie un element de decor ideal pentru evenimente speciale și sărbători.

Toate aceste avantaje fac din sfesnicul metalic Romantic Golden o alegere excelentă pentru cei care caută un obiect elegant și rafinat, cu un design clasic și sofisticat. Prin folosirea acestui sfesnic de înaltă calitate, puteți adăuga o notă de eleganță și stil oricărei încăperi de casă sau de eveniment.

Inaltime: 88 cm

Material: fier

Culoare: auriu

Referinte specifice

Cos cumparaturi

Cosul este gol

3

Cont

Nu ai cont?
Creeaza unul aici


4