cart9 0 Cos
3 Cont
Cantactati-ne
4 Info
  • Nou

Masuta de cafea metalica White Golden 40 cm x 41 cm

Masuta de cafea metalica White Golden 40 cm x 41 cm

Deschidere colet la livrare inclusă!

440,00 lei
cu TVA
14-21 zile
Cantitate
Disponibil la precomanda

3-50-650-0052
Inart - Grecia
View all products of Inart - Grecia

Masuta de cafea metalica White Golden

Masuța de cafea metalică White Golden este un accesoriu impresionant și o decoratiune interioară elegantă pentru casa ta. Realizată în întregime din metal, această masuță de cafea emană o eleganță sofisticată și adaugă un farmec distinctiv în decorul tău. Cu dimensiunile sale de 40 cm x 41 cm, este un accesoriu versatil și funcțional care poate completa cu succes spațiul tău.

Designul metalic al masuței de cafea White Golden oferă un aspect modern și rafinat, transformând-o într-o alegere perfectă ca accesoriu pentru casă. Finisajul său în nuanțe de alb și auriu adaugă un farmec subtil și o notă de lux în decor. Forma compactă și linii elegante fac ca această masuță să fie ușor de integrat în diferite stiluri de design interior, completând armonios aspectul camerei tale.

Realizată din metal, masuța de cafea este durabilă și rezistentă, transformându-se într-o alegere durabilă pentru decorul tău interior. Poate fi utilizată cu încredere ca suport pentru cești de cafea sau alte băuturi, dar și ca suprafață pentru a așeza diverse obiecte decorative, transformând-o într-o decoratiune interioară cu adevărat atrăgătoare. Este potrivită pentru living, sufragerie sau orice altă zonă în care dorești să adaugi un element decorativ deosebit.

Masuța de cafea metalică White Golden poate deveni punctul central al decorului tău sau poate fi combinată cu alte elemente de mobilier pentru a crea un aranjament personalizat. Cu nuanțele sale neutre și designul său elegant, se integrează armonios într-o varietate de teme și stiluri de decor, contribuind la crearea unui interior cu un aer sofisticat și rafinat.

Descoperă frumusețea și impactul vizual al masuței de cafea metalică White Golden, adăugând-o în decorul interior al casei tale. Cu siguranță vei aprecia aspectul său sofisticat, durabilitatea sa și modul în care adaugă o notă de eleganță și rafinament, transformându-se într-o decoratiune interioară și accesoriu pentru casă deosebit.

Dimensiuni: 40 cm x 40 cm x 41 cm

Material: metal

Culoare: alb, auriu

Referinte specifice

Cos cumparaturi

Cosul este gol

3

Cont

Nu ai cont?
Creeaza unul aici


4